eBook 

Jak vybudovat vlastní kavárnu?

Ušetřit energii, čas, finance a taky si to užít? 

Sníte o vlastní kavárně? Toužíte udělat razantní změnu ve svém životě? Máte ale přitom strach vstoupit do nejistých vod gastropodnikání?

Tak přesně tak jsem to měla před více než sedmi lety i JÁ! A následně mi téměř čtyři roky dělala radost (většinou) moje vlastní kavárna. 😊 Ještě před pár lety jsem znala kavárny pouze ze strany zákazníka. Moje představa vlastní kavárny byla spojena pouze s krásnými zážitky, neměla jsem zdaleka povědomí o tom, co všechno otevření a provoz kavárny vlastně obnáší.

I přes různé články na webu jsem v té době nenašla žádný přehledný a souhrnný zdroj informací o všech nezbytných krocích, které jsou pro otevření kavárny zapotřebí. Abych vlastně ještě měla v dostatečném časovém předstihu možnost si vše pořádně promyslet, zvážit
a naplánovat.

A tak jsem si tedy najmula konzultantku a platila hodinově její služby. Alespoň takto jsem se dopátrala více informací, které mi hodně pomohly, na druhou strany přicházely postupně v průběhu několika týdnů a rozhodně jsme i tak v omezeném čase neprobraly úplně vše, co by bylo potřeba. Vlastně jsem ani netušila, o co vše se tehdy zajímat.  Čas letěl neskutečně rychle a účet za hodinové konzultace naskakoval závratnou rychlostí.

No a následně, po více jak třech letech provozu vlastní kavárny, jsem si troufla tvrdit, že jsem se hodně naučila a chtěla bych mé zkušenosti předat i vám. Ráda totiž inspiruji lidi svým příběhem na cestě ke splnění svého snu. Snít je krásné, ale když sen začíná získávat reálné obrysy, je dobré být co nejlépe připravený. Pomáhám tedy lidem porozumět krokům vedoucím k otevření
a provozování jejich vysněné kavárny (či jiného gastrozařízení) tak, aby neskončili dřív než bude příležitost vlastně pořádně začít. ☺

A to se přesně stalo mně! Ve chvíli, kdy se kavárně začalo dařit, byla zavedená a doslova "vypiplaná", přišel Covid. Ten zvedl mimo jiné cenu nemovitostí a můj prostor byl prodán, přestože dříve o nebytové prostory tohoto typu na takovém místě zrovna velký zájem nebyl.  

Co získáte?

Věřím, že v mém eBooku najdete vše potřebné na jednom místě. Vzhledem k mým dřívějším nulovým zkušenostem z podnikání i práce v gastrooboru jsem pro vás lidsky
a přehledně sepsala vše potřebné, co možná zkušeným podnikatelům či „harcovníkům“ v gastrooboru připadá jako samozřejmost, kterou není potřeba připomínat.

Určitě se vám při vašem snění honí hlavou spousta otázek. Budu na to mít dostatek znalostí, financí, vytrvalosti a sil? Zvládnu všechna úskalí podnikání a přežiji těžké první roky provozu, před kterými mě varuje mé okolí?

A na to vše vám odpoví můj eBook! Představím vám do detailu jednotlivé kroky, kterými jsem si musela projít na mé cestě k otevření vlastní kavárny. Nebudu vás přesvědčovat, abyste si kavárnu za každou cenu otevřeli. Nebudu vás ale ani zrazovat od vašeho snu. Prostě budu realistická, praktická a sem tam vložím nějakou tu emoci, bez které to prostě nejde. 😊 Mým cílem je vám ušetřit čas, energii, finance a abyste taky měli prostor si to vše zaslouženě užít. 😊 Nejenom přípravu ale i následný samotný provoz. No a vzhledem k tomu, jak to nakonec všechno dopadlo vám na závěr připojím dovětek, co bych po těch všech zkušenostech udělala při přípravě své vysněné kavárny jinak. 

 

Co na vás v mém eBooku tedy přesně čeká?

  • 32 témat
    Na cestě k vlastní kavárně jsem postupně nasbírala 32 témat. Nad některými bude potřeba hodně a hodně přemýšlet, některé budou celkem snadné. Podělím se s vámi o toto mé těžce nabyté know how. Provedu vás například tématy konceptu, financí, místa, značky, vybavení, sortimentu či povinných legislativních úkonů.
  • Vychytávky a rady z praxe
    Celým eBookem se prolínají různá praktická doporučení, která vychází z mých konkrétních zkušeností nejenom při přípravě kavárny, ale hlavně následného provozu.
  • Odkazy na další zajímavé informace či tipy na osvědčené dodavatele
    Praktické využití eBooku jsem podpořila odkazy na další zajímavé informace nebo tipy na osvědčené dodavatele.
  • BONUS na závěr
    Jako bonus na závěr jsem pro vás sepsala tipy jak přežít a lépe zvládnout počátky gastropodnikání.

Reference

Děkuji Markétce za takovýto nápad! Klobouk dolů za to, na co všechno se stala expertem za tak krátkou dobu! Zkušenosti autorka velmi osobně a čtivě přetavila do eBooku, který je nabitý informacemi a postřehy, o jejichž existenci zákonitě nemáte na začátku svého podnikání s kavárnou ani páru. Vychytávky a rady z praxe, jako např. nástěnka pro zaměstnance, vložení wi-fi hesla do nápojového lístku, doplňkový prodej či měření hlučnosti jsou perfektní. Smluvní náležitosti jsou jasně a srozumitelně zpracované a budou skvělým vodítkem. Zcela zásadní je seznam investic, to by člověka na začátku cesty takto do hloubky nenapadlo a tady to má krásně naservírované. Pojednává i o výběru spolupracovníků, výběru místa, sortimentu atd. Podle mně na nic nezapomněla a dává ještě mnohem víc! Ebook šetří čas a přibližuje atmosféru kavárny, jako kdybyste ji již měli. Můžete se nacítit do celého procesu a zjistit, které body by se vám zařizovat líbilo a které ve vás naopak vyvolávají obavy a strachy. Pak s tím můžete dál pracovat. Doporučuji všem, kteří o založení kavárny přemýšlíte, nebo i těm, kteří máte jasný obraz anebo v této věci již konáte... zkontrolujte si váš plán s Markétiným eBookem, možná budete překvapeni, anebo minimálně načerpáte inspiraci :).
Maria Lujza ČervenkaMilovnice kávy a autorka projektu "Netopte se v atopii" https://maria-lujza.cz/
Sen mít kavárnu. Sen spousty lidí, který často zůstává pouhým snem. To se ale může lehce změnit s Markétiným eBookem. Jsem moc ráda, že se ke mně její eBook dostal, ještě před realizací jakéhokoliv kroku. Markéta s již několikaletou osobní praxí a nadhledem odpovídá na otázky, jak správně zvolit místo, nebo jak si připravit rozpočet s příkladem své kavárničky a mnoho dalších bodů, na co si dát pozor. Je vidět, že má za sebou úskalí, ale především úspěchy, a proto bych tento eBook moc ráda doporučila těm, kdo si svůj malý-velký sen chtějí uskutečnit a ušetřit si tak bolavé kroky na cestě k úspěchu. Děkuji za sdílení a inspirativní čtení.
Stáňa Drahošováhttps://stanislavadrahosova.cz/
V eBooku jsem našla úplně všechno, dokonce i to, co by mě nyní samotnou nenapadlo, že člověk může řešit... EBook doporučuji všem, kteří přemýšlí o otevření vlastní kavárny, investice do tohoto eBooku se opravdu vyplatí. Naleznete zde zkušenosti z provozu, ale dokonce i spoustu konkrétních tipů na dodavatele, úžasné. Tu cestičku už někdo prošlapal, můžeme se učit ze zkušeností, ušetří to čas, peníze a je to tak obohacující 😊
Jana Koubovájanakoubova.cz

Své zkušenosti vám předám ve více jak

13 333 slovech za cenu 690 Kč včetně DPH.

Tato cena představuje pouhých 69 minut konzultace, kterou jsem si před pár lety zaplatila já,
a za kterou prostě nemáte šanci získat přehledně a souhrnně tolik informací! Díky mému eBooku vám navíc následně ušetřím další čas, energii a finance!

Možná si říkáte, že tyto informace najdete i jinde a zadarmo. Pravděpodobně některé ano, ale na mnoha místech a bude vás to stát desítky hodin času. Ale víte vůbec, na co všechno se ptát? Dokážete si teď sepsat těch mých 32 otázek, na které máte začít hledat v internetových vyhledávačích odpovědi? 

Můžete se také třeba zamyslet nad hodnotou vašeho času.  Kolik hodin jste vlastně ochotni věnovat pátrání po všech informací, aby to stálo za ušetřených 690 Kč?

Věřím svému eBooku! Dala jsem do něj vše, co jsem na své několikaleté cestě nasbírala a jeho zpracování věnovala spoustu času. Pokud i přesto nenaplní vaše očekávání, máte 30 dní na vrácení vámi zaplacené částky v plné výši. A to bez jakýchkoliv otázek!

Tak neváhejte a objednejte si eBook ještě dnes!