eBook
Jak vybudovat vlastní kavárnu?
Ušetřit energii, čas, finance a taky si to užít?
Sníte o vlastní kavárně? Toužíte udělat razantní změnu ve svém životě? Máte ale přitom strach vstoupit do nejistých vod gastropodnikání?
Tak přesně tak jsem to měla před více než sedmi lety i JÁ! A následně mi téměř čtyři roky dělala radost (většinou) moje vlastní kavárna. Ještě před pár lety jsem znala kavárny pouze ze strany zákazníka. Moje představa vlastní kavárny byla spojena pouze s krásnými zážitky, neměla jsem zdaleka povědomí o tom, co všechno otevření a provoz kavárny vlastně obnáší.
I přes různé články na webu jsem v té době nenašla žádný přehledný a souhrnný zdroj informací o všech nezbytných krocích, které jsou pro otevření kavárny zapotřebí. Abych vlastně ještě měla v dostatečném časovém předstihu možnost si vše pořádně promyslet, zvážit
a naplánovat.
A tak jsem si tedy najmula konzultantku a platila hodinově její služby. Alespoň takto jsem se dopátrala více informací, které mi hodně pomohly, na druhou strany přicházely postupně v průběhu několika týdnů a rozhodně jsme i tak v omezeném čase neprobraly úplně vše, co by bylo potřeba. Vlastně jsem ani netušila, o co vše se tehdy zajímat. Čas letěl neskutečně rychle a účet za hodinové konzultace naskakoval závratnou rychlostí.
No a následně, po více jak třech letech provozu vlastní kavárny, jsem si troufla tvrdit, že jsem se hodně naučila a chtěla bych mé zkušenosti předat i vám. Ráda totiž inspiruji lidi svým příběhem na cestě ke splnění svého snu. Snít je krásné, ale když sen začíná získávat reálné obrysy, je dobré být co nejlépe připravený. Pomáhám tedy lidem porozumět krokům vedoucím k otevření
a provozování jejich vysněné kavárny (či jiného gastrozařízení) tak, aby neskončili dřív než bude příležitost vlastně pořádně začít.
A to se přesně stalo mně! Ve chvíli, kdy se kavárně začalo dařit, byla zavedená a doslova "vypiplaná", přišel Covid. Ten zvedl mimo jiné cenu nemovitostí a můj prostor byl prodán, přestože dříve o nebytové prostory tohoto typu na takovém místě zrovna velký zájem nebyl.
Co získáte?
Věřím, že v mém eBooku najdete vše potřebné na jednom místě. Vzhledem k mým dřívějším nulovým zkušenostem z podnikání i práce v gastrooboru jsem pro vás lidsky
a přehledně sepsala vše potřebné, co možná zkušeným podnikatelům či „harcovníkům“ v gastrooboru připadá jako samozřejmost, kterou není potřeba připomínat.
Určitě se vám při vašem snění honí hlavou spousta otázek. Budu na to mít dostatek znalostí, financí, vytrvalosti a sil? Zvládnu všechna úskalí podnikání a přežiji těžké první roky provozu, před kterými mě varuje mé okolí?
A na to vše vám odpoví můj eBook! Představím vám do detailu jednotlivé kroky, kterými jsem si musela projít na mé cestě k otevření vlastní kavárny. Nebudu vás přesvědčovat, abyste si kavárnu za každou cenu otevřeli. Nebudu vás ale ani zrazovat od vašeho snu. Prostě budu realistická, praktická a sem tam vložím nějakou tu emoci, bez které to prostě nejde. Mým cílem je vám ušetřit čas, energii, finance a abyste taky měli prostor si to vše zaslouženě užít. Nejenom přípravu ale i následný samotný provoz. No a vzhledem k tomu, jak to nakonec všechno dopadlo vám na závěr připojím dovětek, co bych po těch všech zkušenostech udělala při přípravě své vysněné kavárny jinak.
Co na vás v mém eBooku tedy přesně čeká?
- 32 tématNa cestě k vlastní kavárně jsem postupně nasbírala 32 témat. Nad některými bude potřeba hodně a hodně přemýšlet, některé budou celkem snadné. Podělím se s vámi o toto mé těžce nabyté know how. Provedu vás například tématy konceptu, financí, místa, značky, vybavení, sortimentu či povinných legislativních úkonů.
- Vychytávky a rady z praxeCelým eBookem se prolínají různá praktická doporučení, která vychází z mých konkrétních zkušeností nejenom při přípravě kavárny, ale hlavně následného provozu.
- Odkazy na další zajímavé informace či tipy na osvědčené dodavatelePraktické využití eBooku jsem podpořila odkazy na další zajímavé informace nebo tipy na osvědčené dodavatele.
- BONUS na závěrJako bonus na závěr jsem pro vás sepsala tipy jak přežít a lépe zvládnout počátky gastropodnikání.
Reference
Své zkušenosti vám předám ve více jak
13 333 slovech za cenu 690 Kč včetně DPH.
Tato cena představuje pouhých 69 minut konzultace, kterou jsem si před pár lety zaplatila já,
a za kterou prostě nemáte šanci získat přehledně a souhrnně tolik informací! Díky mému eBooku vám navíc následně ušetřím další čas, energii a finance!
Možná si říkáte, že tyto informace najdete i jinde a zadarmo. Pravděpodobně některé ano, ale na mnoha místech a bude vás to stát desítky hodin času. Ale víte vůbec, na co všechno se ptát? Dokážete si teď sepsat těch mých 32 otázek, na které máte začít hledat v internetových vyhledávačích odpovědi?
Můžete se také třeba zamyslet nad hodnotou vašeho času. Kolik hodin jste vlastně ochotni věnovat pátrání po všech informací, aby to stálo za ušetřených 690 Kč?
Věřím svému eBooku! Dala jsem do něj vše, co jsem na své několikaleté cestě nasbírala a jeho zpracování věnovala spoustu času. Pokud i přesto nenaplní vaše očekávání, máte 30 dní na vrácení vámi zaplacené částky v plné výši. A to bez jakýchkoliv otázek!
Tak neváhejte a objednejte si eBook ještě dnes!